Сериозен сигнал за състоянието на улица в пловдивско село получихме на

...
</TD
>Сериозен сигнал за състоянието на улица в пловдивско село получихме на
Коментари Харесай

40 семейства от пловдивско село пропищяха от състоянието на улицата, където живеят

Сериозен сигнал за положението на улица в пловдивско село получихме на публицистичната поща на Plovdiv24.bg  от 40 фамилии, които живеят на адреса и са подложени на същински пъкъл всекидневно поради дупките, неналичието на асфалт и качествена настилка. Ето какво ни пишат хората:

Добър ден,

Искаме посредством Вас и Вашата медия да отправим една молба към хората, които вземат решение по кое време и коя улица ще бъде включена за ремонт в с. Крумово община Родопи. Ние сме живущи на ул. " Раковски " в селото. На улицата живеем към 40 фамилии, като множеството сме млади работещи хора с деца. Улицата ни е в окаяно положение и се намира в югоизточната част на селото.

В тази част на селото до преди 4 години имаше единствено две асфалтирани улици. Последните 4 години се направиха други 4 улици, само че нашата някак си се прескочи. Изпращаме ви и фотография с улиците, на която са маркирани с алено остаряло асфалтираните улици и със синьо новоремонтираните. Прави усещане по какъв начин ул. " Раковски " е пропусната. Изпращаме Ви и настоящи фотоси от улицата, на които всеки, като ги види, би се съгласил, че е за ремонт.

Молбата ни е към хората, които взимат решенията, да не не помнят нашата улица, тъй като, макар че сме по-накрая на селото и ние сме като всички останали жители!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР